Despre Noi

 
 

Despre Noi

free-beer

Noi suntem Zig Zag Pub.

Am aparut in urma unei curatenii de fier vechi, cand am zis ce ar fi sa luam tot fierul asta si sa facem ceva cu el? Am facut un bar imens, cu niste scaune ciudate care se rotesc, am facut niste calorifere, cateva candelabre si apoi ne-am gandit ca vrem o bere buna si langa bere, un burger bun!
Daca nu este de vita sa fie de pui si daca nu e nici de pui poate fi de ton sau cod sau eventual chiar si vegetarian!

De cand am deschis facem burgerii aici, nu este nimic congelat: carnea, condimentele,ierburile, totul este proaspat. Nu trebuie sa ne credeti, o sa vedeti pozele. Cel mai bine langa burger merg niste chipsuri home made. Tot aici le facem noi, in fiecare zi. Cateodata se intampla sa ramanem fara tocmai din cauza asta. Cateodata sunt mai negre cateodata sunt mai uleioase dar asta din cauza ca nu toti cartofii sunt la fel….
Au trecut 3 ani asa ca am mai facut si greseli, am mai dezamagit oameni, dar am incercat sa corectam pe parcurs toate inconvenientele.

Pentru ca nu vrem sa sune a cliseu nu putem spune despre noi numai vorbe de lauda si profesionalism asadar va asteptam sa va convingeti cat suntem(sau nu) de buni.
Ne gasiti in Piata Ovidiu ,daca va indreptati spre plaja o sa fim pe partea stanga.
Veti vedea o sigla pusa “stramb” pentru a respecta ideea de ” zig zag” .

Top